2021-11-23 07:43:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Lásd meg minden veszteségben a lehetőséget is

Napi horoszkóp november 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint váratlan kalandba sodródhatsz egy ismeretlennel. Nem kell feltétlenül szerelemre gondolni, de az érzés felemelő lesz. Ha pedig romantikus érzéseket táplálsz iránta, akkor nagyon gyorsan felpörögnek az események.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Tevős-vevős korszakodat éled, elborít a munka, de végre sikerül a társasági életben is a középpontba kerülnöd. Sok babért learathatsz, sok kapcsolatot építhetsz. Sütkérezz a sikerben!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Pénzügyi gondok nyomasztanak, egy kecsegtető ajánlat kedvezőnek tűnhet. Otthonodban érdemes megvizsgálni a víz és gázvezetékek állapotát, lehet, hogy kisebb javítással megúszod, de készüljön fel a nagyobb felfordulásra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most képtelen vagy az alakoskodásra, de sokszor még az elvárható udvariasságra is. Ilyen helyzetben legjobb, ha egyedül tevékenykedsz, mert társaid csak bosszantanak, akadályoznak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Könnyen hatalmába keríthet az az érzés, hogy a világon mindenkinek szerencséje van, csak neked nem. Hát ez nagyon nincs így! A bajok megoldásában az első lépés, hogy feltárod gondjaidat egy bizalmasodnak. Aki ráébreszt, hogy a megoldás a te kezedben van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy veszekedősen induló kapcsolatból tartós barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszed magad a kezdeti nehézségeken. Ha útra indulsz, ne vigyél magaddal túl sok készpénzt, mert elveszítheted, megkárosíthatnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók most megújulásra serkentenek minden téren. Nőknél ez gyakran jár a külső megváltoztatásával: talán sikerül végre megtalálni az arcodhoz illő hajszínt, vagy öltözködési stílust, de az is lehet, hogy új férjet, társat keresel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Igen sok a dolgod, szervezel, tervezel, remek munkát végzel, mindenki tisztel, becsül, de talán magad sem veszed észre, hogy a kimerülés határán vagy. Legalább estefelé lassíts, hogy végre levegőhöz juss!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár szerelmi és pénzügyekben még szűkös napokra számíthatsz, mégis a szerencse kegyeltjének tarthatnak sokan. Valahogy sikerül mindig jókor jó helyen lenned, bár nem vagy kifejezetten az a helyezkedős típus.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most a szerelmi ügyek okoznak örömet és gondot: bár semmi sem jön könnyen és önzetlenül, mégis megszerezheted a kiérdemelt boldogságot egy kis okoskodással, vagy taktikázással. Most muszáj mindent bevetned.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lásd meg minden veszteségben a lehetőséget is! Ha még mindig gyötörnek múltbeli sérelmek, akkor ideje végre kibeszélni egy idősebb, bölcs barátnak, ami fáj. Otthonodban pedig szabadulj meg mindentől, ami bántó emléket hordozhat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagy elkötelezettséget vállaltál, de ezt nem bánod. Párod ellenkezése azonban felemészti az erőidet. A meggyőzés eszköze lehet, ha őt is bevonod valamilyen formában. Te szeretsz adakozni, de kapnod is kell viszonzásul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: